Kom dansen in Maarn, Doorn, Woudenberg & Leersum

Docenten

Annika van der Blom

Opleiding: Fontys Dansacademie HBO Docent Dans.
Na de 2 jarige vooropleiding op haar 15e jaar aan de Rotterdamse School voor Muziek en Dans (nu Codarts) volgde zij de opleiding HBO Docent Dans richting Jazzdans en Werelddans aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Daar studeerde zij in 2007 af. Naast deze specialisaties en het volgen van vele workshops zowel in Nederland als in Amerika, New York, heeft Annika zich ook de volledige Klassiek Ballet Methodiek en Didactiek eigen gemaakt en is zij bekwaam in het geven van Spitzen les.

Vanuit deze specialisaties zijn de dansstijlen StreetJazz, Show/Pop/Jazz, Moderne dans en Zumba lessen voortgevloeid waarin Annika al haar energie, vakkennis en creativiteit naar voren laat komen!

Naast het geven van dansles richt Annika zich ook op het ontwikkelen en uitvoeren van diverse dans gerelateerde projecten in het B.O en V.O en is zij sinds januari 2020 gediplomeerd Taal&Rekendans voor in het basis onderwijs.

Peuterdans
Kleuterdans
Kinderdans-Klassiek
Kinderdans-Jazz
Klassiek Ballet
TopClass Klassiek-modern
DansMix
BalletFit

Mirjam van der Blom

Opleiding: Fontys Dansacademie HBO Docent Dans.
Ook Mirjam heeft de 2 jarige vooropleiding aan Codarts gevolgd en is vervolgens doorgestroomd na auditie naar de Fontys Dansacademie richting Docent Dans Jazz en Werelddans. Daar studeerde zij eveneens in 2007 af. Naast het volgen van diverse workshops in binnen en buitenland heeft Mirjam zich ook de stijlen Show/Pop/Jazz, Theater&Dans en Moderne dans eigen gemaakt. Daarnaast heeft zij ruime ervaring opgedaan in het geven van diverse Musical en theaterlessen in samenwerking met de disciplines zang en toneel. Energie, plezier en creativiteit zijn duidelijk te vinden in haar lessen!

Naast het geven van diverse danslessen ontwikkeld zij nieuw lesmateriaal op het gebied van dans voor het BO, geeft zij diverse dansworkshops in het onderwijs. Tevens is Mirjam verantwoordelijk voor alle de PR activiteiten binnen de dansstudio.

Peuterdans
Kleuterdans
Kinderdans-Jazz
Show/Pop/Jazz
TopClass Opstap Jazz
TopClass Jazz
Dansconditie/Zumba
Theater&Dans

Juliet Zoeten

Opleiding:

I

Kinderdans Ballet
Klassiek Ballet & Spitzen
Moderne dans & Floorwork

Hendrikje van Leest

Hendrikje is Theatermaker, coach en trainer. Ze geeft Pilates, yoga en coaching aan vaders én moeders (Moeder in beweging). Daarnaast geeft ze kleinkunstworkshops en regisseert en speelt ze locale voorstellingen op het snijvlak van wetenschap en theater (Theaterwerkplaats ‘De Spelerij’) Hendrikje geeft bij ons de ZwangerPilates lessen en begeleid iedereen kundig in de Pikates les tijdens en na de zwangerschap. Ook als je zwanger bent kun je blijven bewegen.

Romy Stell

Opleiding: Zumba & Pilates instructrice.

De lessen van Romy kenmerken zich door haar hoge dosis energie, grote glimlach en heerlijke Salsa invloeden in de Zumba choreo’s. Een les van Romy is gegarandeerd een feestje! Tijdens haar Pilates lessen leer je je eigen lichaam bewust te voelen. Stap voor stap neemt ze je mee door de oefeningen en zorgt ze dat je de kracht van Pilates goed onder de knee krijgt.

Zumba
Pilates

Amber van Ophem

Opleiding: Bachelor Docent Dans te Artez, Arnhem

Amber van Ophem komt uit Zevenaar. Haar specialisatie is Klassiek Ballet, PSitzen techniek, Moderne dans & Floorwork en Stretdance/Hiphop. Daarnaast heeft ze haar certificaat in ProgressingBalletTechnique. Dit maakt haar een allround dansdocent die in haar lessen het beste uit de leerling haalt door middel van flow, techniek, creativiteit en plezier!

Klassiek Ballet

Moderne dans

Nathalie Poortvliet

Opleiding: Utrechtse Dansacademie Commercieel dansers & docent

Nathalie is een veelzijdige docenten die naast het lesgeven van Urban danslessen ook actief is in de modelling wereld en de uitvoerend performance wereld. Daarnaast heeft zij haar eigen massage praktijk in Utrecht; ZenYou Massage. Nathalie kenmerkt zich door haar enthousiasme, openheid en kunde. Ze heeft een groot hart voor iedere danser die in haar les staat. Een les Urban bij Nathalie staat garantie voor een uur plezier, hard werken, gezien worden en de toestemming Urban choreografieen neerzetten.

Urban

Tom Donkersloot

Opleiding: BreakDance Academy Utrecht

Tom geeft nu sinds een paar jaar BreakDance lessen. Hij is begonnen met Breakdance lessen volgen in Leiden. Op zijn 12e verhuisde hij naar Doorn en is toen bij Zenner DSF Leersum lessen gaan volgen. Toen hij bij Zenner uitgeleerd raakte bood zijn toenmalig docent aan te komen assisteren bij het geven van lessen en dit beviel hem enorm goed. Na een tijdje stond hij alleen voor de groep en heeft hij de lessen met veel plezier overgenomen. Tom geeft met veel enthousiasme en uitdaging iedere week de jongens les en daagt hen uit in tricks, muzikaliteit en dansskillz. Daarnaast danst hij zelf ook nog steeds in het demoteam van Danzation!

BreakDance Boys