Breakdance

Kinderdans Jazz

Moderne Dans

Klassiek

Spitzen

Broadway Jazz

Klassiek Ballet

Peuterdans

Kleuterdans

Street Jazz

Jazz Mix

Kinderdans

Body Balance

Hiphop

Pilates

Zumba

Bodyshape

Docenten

Annika van der Blom

Opleiding: Fontys Dansacademie HBO Docent Dans.
Na de 2 jarige vooropleiding op haar 15e jaar aan de Rotterdamse School voor Muziek en Dans (nu Codarts) volgde zij de opleiding HBO Docent Dans richting Jazzdans en Werelddans aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Daar studeerde zij in 2007 af. Naast deze specialisaties en het volgen van vele workshops zowel in Nederland als in Amerika, New York, heeft Annika zich ook de volledige Klassiek Ballet Methodiek en Didactiek eigen gemaakt en is zij bekwaam in het geven van Spitzen les.

Vanuit deze specialisaties zijn de dansstijlen StreetJazz, BroadwayJazz, Moderne dans en Zumba lessen voortgevloeid waarin Annika al haar energie, vakkennis en creativiteit naar voren laat komen!

Naast het geven van dansles richt Annika zich ook op het ontwikkelen en uitvoeren van diverse dans gerelateerde projecten in het B.O en V.O voor instanties als Kunst Centraal en Kunstencentrum De Kom.

Kleuterdans
Kinderdans-Klassiek
Kinderdans-Jazz
Klassiek Ballet
BroadwayJazz
Dansconditie/Zumba
TopClass Klassiek-modern
TopClass Opstap
StreetJazz
Ballet-fit

Mirjam van der Blom

Opleiding: Fontys Dansacademie HBO Docent Dans.
Ook Mirjam heeft de 2 jarige vooropleiding aan Codarts gevolgd en is vervolgens doorgestroomd na auditie naar de Fontys Dansacademie richting Docent Dans Jazz en Werelddans. Daar studeerde zij eveneens in 2007 af. Naast het volgen van diverse workshops in binnen en buitenland heeft Mirjam zich ook de stijlen StreetJazz, BroadwayJazz en Moderne dans eigen gemaakt. Daarnaast heeft zij ruime ervaring opgedaan in het geven van diverse Musical en theaterlessen in samenwerking met de disciplines zang en toneel. Energie, plezier en creativiteit zijn duidelijk te vinden in haar lessen!

Naast het geven van diverse danslessen ontwikkeld zij nieuw lesmateriaal op het gebied van dans voor het BO, geeft zij diverse dansworkshops in het onderwijs en is zij werkzaam al Showdirector van een dansshow in een pretpark.

Kleuterdans
Kinderdans-Jazz
Klassiek Ballet
BroadwayJazz
StreetJazz
Moderne dans & Floorwork
TopClass Jazz
Dansconditie/Zumba
JazzMix 17+ en 20+

Babette Galjart

Opleiding: Zumba Instructor.
Als jonge meid is Babette begonnen met dansen op hoog niveau. Na het volgen van diverse technische dansstijlen als Jazz en Klassiek en het dansen in diverse showgroepen en shows is zij zich gaan verdiepen in de Urban dansstijlen waar zij haar kwaliteiten heeft gevonden! Hiphop en Dancehall zijn haar specialisaties geworden. Daarnaast is zij officieel Zumba instructrice. Naast het geven van dansles richt Babette zich op voeding en dieet in combinatie met kinderen, waarvoor zij meerdere studies heeft gevolgd. Ook is zij in 2014 afgestudeerd in de Communicatie wetenschappen.

Babette haar lessen zijn ritmisch, stoer, energiek en creatief met strakke choreografieën als resultaat!

Zumba Tieners
ZumbaFit
HipHop/DanceHall
TopClass Urban
Urban
BootCamp Tieners

Sharon Henzen

Opleiding: Cios dans Haarlem richting Docent Dans en Uitvoerend.
Al van jongs af aan volgde Sharon danslessen Jazz en Klassiek ballet. Ook danste zij is diverse shows en showgroepen mee in diverse dansstijlen.

Na haar studie aan de MBO Dansopleiding in Haarlem waar zij zowel docent als uitvoerend studeerde, is Sharon zich gaan richten op de diverse dans gerelateerde sporten als Bodyshape, Zumba en Pilates. Daarnaast ligt Sharon haar kracht in het maken van mooie complexe en gestileerde Moderne dans choreografieën. De lessen van Sharon zijn plezierig, actief en altijd goed voor je lichaam!

Dansconditie/Zumba
BodyShape/BBB
Moderne dans & Floorwork
Peuterdans
Pilates
TopClass Klassiek-modern
Hip & Thigh
Moderne dans

Annemee Meijer

Na jarenlang in haar jeugd te hebben gedanst, getapt en met theater bezig is geweest, werd Annemee aangenomen op de Vooropleiding Dans bij Stichting Theaterstudio Apeldoorn (STA) in samenwerking met Dansacademie Lucia Marthas. In het jaar dat ze op de Vooropleiding Dans zat, heeft ze auditie gedaan voor verschillende dansacademies en werd aangenomen op Dansacademie Lucia Marthas te Amsterdam. Hier is ze opgeleid in verschillende dansstijlen, zoals klassiek ballet, jazz, modern, musical, show, streetdance en tap. Tijdens de opleiding is ze erachter gekomen dat het docentschap haar erg goed ligt. Het aanmoedigen, iets aanleren en het plezier zien bij de leerlingen, vindt zij het leukst! In haar lessen bij Blomdance staan danstechniek, motiveren en passie centraal.

ShowJazz
StreetJazz
Theater & Dans
TopClass Jazz

Lana Andringa

Bodyshape/BBB
ShowJazz (stagiaire)

Michèle van Alfen

Vanaf het begin dat Michèle kan lopen is dansen alles wat ze wil. Vanaf haar 11e is Michèle professioneel bij het Conservatorium in Den haag gestart. Langzaam aan is ze, na veel zelf gedanst te hebben, les gaan geven en ook daar heeft ze liefde voor gekregen. Een van haar leerzaamste ervaringen de afgelopen periode is dansen en lesgeven in Nepal. Van jong tot oud en verschillende stijlen en groepen. Haar krachten zitten in het geven van ballet, modern/jazz en kinderdans.

Peuterdans
Kleuterdans
DansMix

Sophia Herzog

TopClass Klassiek-Modern
TopClass Opstap