Kom dansen in Maarn, Doorn, Woudenberg & Langbroek

Docenten

Annika van der Blom

Opleiding: Fontys Dansacademie HBO Docent Dans.
Na de 2 jarige vooropleiding op haar 15e jaar aan de Rotterdamse School voor Muziek en Dans (nu Codarts) volgde zij de opleiding HBO Docent Dans richting Jazzdans en Werelddans aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Daar studeerde zij in 2007 af. Naast deze specialisaties en het volgen van vele workshops zowel in Nederland als in Amerika, New York, heeft Annika zich ook de volledige Klassiek Ballet Methodiek en Didactiek eigen gemaakt en is zij bekwaam in het geven van Spitzen les.

Vanuit deze specialisaties zijn de dansstijlen StreetJazz, Show/Pop/Jazz, Moderne dans en Zumba lessen voortgevloeid waarin Annika al haar energie, vakkennis en creativiteit naar voren laat komen!

Naast het geven van dansles richt Annika zich ook op het ontwikkelen en uitvoeren van diverse dans gerelateerde projecten in het B.O en V.O en is zij sinds januari 2020 gediplomeerd Taal&Rekendans voor in het basis onderwijs.

Peuterdans
Kleuterdans
Kinderdans-Klassiek
Kinderdans-Jazz
Klassiek Ballet
TopClass Klassiek-modern
DansMix
BalletFit

Mirjam van der Blom

Opleiding: Fontys Dansacademie HBO Docent Dans.
Ook Mirjam heeft de 2 jarige vooropleiding aan Codarts gevolgd en is vervolgens doorgestroomd na auditie naar de Fontys Dansacademie richting Docent Dans Jazz en Werelddans. Daar studeerde zij eveneens in 2007 af. Naast het volgen van diverse workshops in binnen en buitenland heeft Mirjam zich ook de stijlen Show/Pop/Jazz, Theater&Dans en Moderne dans eigen gemaakt. Daarnaast heeft zij ruime ervaring opgedaan in het geven van diverse Musical en theaterlessen in samenwerking met de disciplines zang en toneel. Energie, plezier en creativiteit zijn duidelijk te vinden in haar lessen!

Naast het geven van diverse danslessen ontwikkeld zij nieuw lesmateriaal op het gebied van dans voor het BO, geeft zij diverse dansworkshops in het onderwijs. Tevens is Mirjam verantwoordelijk voor alle de PR activiteiten binnen de dansstudio.

Peuterdans
Kleuterdans
Kinderdans-Jazz
Show/Pop/Jazz
TopClass Opstap Jazz
TopClass Jazz
Dansconditie/Zumba
Theater&Dans

Simone

Opleiding:

Kinderdans Jazz
Moderne dans & Floorwork
TopClass Modern
StreetJazz

Fleur Wijsman

Opleiding:

Fleur is met klassiek ballet begonnen op 12-jarige leeftijd bij Balletschool Johanna van den Berge (ARAD). Hier heeft zij diploma’s behaald van de Royal Academy of Dance. Daarna is zij gaan studeren voor dansdocent bij het Nova College in Haarlem en vervolgens is zij doorgestroomd naar de uitvoerende opleiding Moderne Theaterdans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten. Tijdens haar ervaring als danser bij Introdans in Arnhem, heeft zij met verschillende dansers en chorografen mogen werken. Hierdoor heeft ze een goede kennis ontwikkeld in het werkveld als uitvoerend danser, en de middenweg kunnen vinden in wat zij belangrijke dans gerelateerde aspecten vind voor haar leerlingen.  
In haar lessen richt zij zich op de kwaliteit van de beweging, muzikaliteit en coördinatie. ‘Het doel is om de leerlingen persoonlijke kennis over hun eigen lichaam en bewegingspatronen te ontwikkelen in klassiek ballet en moderne dans’. Fleur geniet ervan om haar passie van dans naar mijn leerlingen te brengen en het maximale eruit te halen!

Kinderdans Ballet
Klassiek Ballet & Spitzen
Moderne dans & Floorwork

Lana Andringa

Opleiding:

Lana is een en al energie en vrolijkheid. Met gemak sleept zij je door een pittige les Bootcamp/BBB heen en maakt ze dat je met een geweldig gevoel de deur uit gaat 🙂

BootCamp/BBB
Zumba / inval lessen

Romy Stell

Opleiding: Zumba & Pilates instructrice.

De lessen van Romy kenmerken zich door haar hoge dosis energie, grote glimlach en heerlijke Salsa invloeden in de Zumba choreo’s. Een les van Romy is gegarandeerd een feestje!

Zumba
Pilates

Becky Spellman

Opleiding: Pilates instructrice, Uitvoerend Ballet danser diverse balletten en dansgezelschappen, Fysiotherpie.

Becky neemt een schat aan ervaring mee in haar lessen. Ze is gek op leren, bijscholen en diploma’s behalen wat haar tot een heel veelzijdige danseres, docente en collega maakt. Becky heeft haar master in Pilates behaald en is tevens werkzaam als Fysiotherapeute waarbij ze persoongericht advies en revalidatie geeft.

Klassiek Ballet
Pilates

Iffet Kilicoglu

Nathalie Poortvliet

Opleiding:

Urban

Opleiding:

Urban

Marit Golstein

Opleiding:

In 2018 is Marit afgestudeerd als Theatermaker aan de HKU. Sindsdien is zij volop aan de slag geaan binnen het theatervak als theaterdocent, regisseur en speler en maakt zij eigen voorstellingen met onder andere haar collectief ”Maer Theatermakers”. Binnen Marit haar lessen werkt ze vol positieve energie en wil ze haar eigen doorgeven aan haar leerlingen en hen ook actief mee laten denken. Marit wil alle theaterstijlen uitproberen, maar musical zal altijd haar kern genre blijven.

”Fouten maken mag, graag zelfs, want zo leer je”

Theater&Dans