Kom dansen in Maarn, Doorn, Woudenberg & Langbroek

Docenten

Annika van der Blom

Opleiding: Fontys Dansacademie HBO Docent Dans.
Na de 2 jarige vooropleiding op haar 15e jaar aan de Rotterdamse School voor Muziek en Dans (nu Codarts) volgde zij de opleiding HBO Docent Dans richting Jazzdans en Werelddans aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Daar studeerde zij in 2007 af. Naast deze specialisaties en het volgen van vele workshops zowel in Nederland als in Amerika, New York, heeft Annika zich ook de volledige Klassiek Ballet Methodiek en Didactiek eigen gemaakt en is zij bekwaam in het geven van Spitzen les.

Vanuit deze specialisaties zijn de dansstijlen StreetJazz, Show/Pop/Jazz, Moderne dans en Zumba lessen voortgevloeid waarin Annika al haar energie, vakkennis en creativiteit naar voren laat komen!

Naast het geven van dansles richt Annika zich ook op het ontwikkelen en uitvoeren van diverse dans gerelateerde projecten in het B.O en V.O en is zij sinds januari 2020 gediplomeerd Taal&Rekendans voor in het basis onderwijs.

Peuterdans
Kleuterdans
Kinderdans-Klassiek
Kinderdans-Jazz
Klassiek Ballet
TopClass Klassiek-modern
DansMix
BalletFit

Mirjam van der Blom

Opleiding: Fontys Dansacademie HBO Docent Dans.
Ook Mirjam heeft de 2 jarige vooropleiding aan Codarts gevolgd en is vervolgens doorgestroomd na auditie naar de Fontys Dansacademie richting Docent Dans Jazz en Werelddans. Daar studeerde zij eveneens in 2007 af. Naast het volgen van diverse workshops in binnen en buitenland heeft Mirjam zich ook de stijlen Show/Pop/Jazz, Theater&Dans en Moderne dans eigen gemaakt. Daarnaast heeft zij ruime ervaring opgedaan in het geven van diverse Musical en theaterlessen in samenwerking met de disciplines zang en toneel. Energie, plezier en creativiteit zijn duidelijk te vinden in haar lessen!

Naast het geven van diverse danslessen ontwikkeld zij nieuw lesmateriaal op het gebied van dans voor het BO, geeft zij diverse dansworkshops in het onderwijs. Tevens is Mirjam verantwoordelijk voor alle de PR activiteiten binnen de dansstudio.

Peuterdans
Kleuterdans
Kinderdans-Jazz
Show/Pop/Jazz
TopClass Opstap Jazz
TopClass Jazz
Dansconditie/Zumba
Theater&Dans

Simone

Opleiding:

Kinderdans Jazz
Moderne dans & Floorwork
TopClass Modern
StreetJazz

Fleur Wijsman

Opleiding:

Kinderdans Ballet
Klassiek Ballet & Spitzen
Moderne dans & Floorwork

Lana Andringa

Opleiding:

Lana is een en al energie en vrolijkheid. Met gemak sleept zij je door een pittige les Bootcamp/BBB heen en maakt ze dat je met een geweldig gevoel de deur uit gaat 🙂

BootCamp/BBB
Zumba / inval lessen

Romy Stell

Opleiding: Zumba & Pilates instructrice.

De lessen van Romy kenmerken zich door haar hoge dosis energie, grote glimlach en heerlijke Salsa invloeden in de Zumba choreo’s. Een les van Romy is gegarandeerd een feestje!

Zumba
Pilates

Becky Spellman

Opleiding

Becky neemt een schat aan ervaring mee in haar lessen. Ze is gek op leren, bijscholen en diploma’s behalen wat haar tot een heel veelzijdige danseres, docente en collega maakt.

Klassiek Ballet
Pilates

Angela Blankestijn

Opleiding: Afgestudeerd als Allround danser en dansdocent aan de Utrechtse Dansacademie, 2020. Angela heeft de afgelopen jaren veel ervaringen op mogen doen bij verschillende dansstudio’s en organisaties. Het afgelopen jaar heeft zij stage gelopen bij BlomDance bij de Modern Jongeren en Modern TopClass groep. Dit is haar en ons heel goed bevallen! Haar lessen kenmerken zich door plezier hebben met elkaar en in dans, het in contact staan met de leerlingen, de leerling zich op zijn/haar gemak laten voelen, het maken van dynamische creatieve choreografieen in de stijlen Modern en StreetJazz en het samen genieten van deze passie. Angela laat haar groepen dansers graag groeien in dans en wil met hen een mooi resultaat neerzetten om trots op te zijn!

StreetJazz
DansMix
Zumba

Iffet Kilicoglu

Opleiding:

Urban

Peter Kuit

Peter Kuit is Nederlands Tapdans pionier. Zijn trainingen zijn een zoektocht naar het onbekende. Gedreven door nieuwsgierigheid en perfectionisme jaagt hij op nieuwe technieken. Zijn lessen zijn muzikaal, ritmisch, scherp, eigenzinnig en de ideale start van je weekend. Peter weet iedereen met een nieuwsgierigheid naar Tapdans over te halen tot het maken van muziek en klank met zijn/haar voeten. Een les die je niet moet bekijken maar moet ervaren!

Peter vormt samen met Marieke van der Ven tapduo Tafel 9.

Tapdans

Marit Golstein

Opleiding:

In 2018 is Marit afgestudeerd als Theatermaker aan de HKU. Sindsdien is zij volop aan de slag geaan binnen het theatervak als theaterdocent, regisseur en speler en maakt zij eigen voorstellingen met onder andere haar collectief ”Maer Theatermakers”. Binnen Marit haar lessen werkt ze vol positieve energie en wil ze haar eigen doorgeven aan haar leerlingen en hen ook actief mee laten denken. Marit wil alle theaterstijlen uitproberen, maar musical zal altijd haar kern genre blijven.

”Fouten maken mag, graag zelfs, want zo leer je”

Theater&Dans