Kom dansen in Maarn, Doorn, Woudenberg & Langbroek

overigen

Dansfeestje:

Ben je jarig en wil je een leuk feestje? Wij komen graag invulling geven aan een modeshow, dansfeestje, disco party of fotoshoot middag.

Er kunnen maximaal 15 kinderen/jongeren in voor een dansfeest met dansworkshop.

De studio is te boeken als losse zaal of aangevuld met dansdocent en dansworkshop. Voor verdere invulling van het feest kunt u contact opnemen via het contact formulier. Bijna alles is mogelijk in overleg!

Dansoptredens:

Voor tarieven voor dansoptredens van BlomDance ten behoeve van aankleding van een activiteit of evenement neem contact met ons op. Deze wordt berekend aan de hand van soort optreden, duur en geschatte voorbereidingstijd.

Dansworkshops:

Bent u op zoek naar een leuke dansworkshop of dansers voor een modeshow? Dan is BlomDance er voor u! Wij verzorgen workshops, demonstraties en lessen op maat in de dansstijlen: – BroadwayJazz- StreetJazz- LatinJazz- AfroJazz- Werelddansen- Bollywood –Zumba-Moderne dans- Hiphop en meer.

Voor:- CKV lessen- Teambuilding- Buitenschoolse opvang- Sportdagen- Modeshows- Cultuurdagen

Wij verzorgen graag uw dansworkshop op maat. De precieze invulling van de dansworkshop ontstaat in overleg. Mail ons gerust voor meer informatie.

Prijzen inhuren docenten:

  • Invallen of tijdelijke vervanging: 37,50 per uur
  • Workshop 1 uur: 50,-*
  • Workshop 1,5 uur: 70,-*
  • 10 lessenreeks met presentatie: 480,-*

Kortere of langere lessen reeks met of zonder presentatie is altijd mogelijk in overleg.

*Prijzen zijn EXCL. BTW en reiskosten. Deze worden op de factuur vermeld.

Zaalhuur:

De danszaal is in het weekend te huur voor diverse doeleinden gerelateerd aan dans/muziek of toneel. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via het contactformulier.